Bel ons: 0348 - 69  17 68
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Plantsoen 6A-D - Woerden

Elk gezin en/of elke onderneming loopt risico’s. Kunt u deze risico’s opvangen of is het verstandig om u hiertegen te verzekeren, zodat u niet voor verassingen/problemen komt te staan. Na het inventariseren geven wij u een passend advies.

Particulier

Een gemiddeld gezin heeft altijd een aantal schadeverzekeringen op zijn of haar naam staan. Maar ieder individu of gezin heeft zijn eigen risico’s. Bezit u een huis of huurt u deze? Bent u in het bezit van een auto, een (brom)fiets en/of een caravan? Samen met u bekijken we de voordeligste pakketten en verzekeringen waardoor u garant kunt staan voor uw risico’s.

Zakelijk

Om te kunnen ondernemen is het van belang om de juiste verzekering(en) af te sluiten om niet voor verassingen/problemen te komen staan. Denk bijvoorbeeld aan een aansprakelijkheidsverzekering of een inventaris/goederenverzekering. Iedere onderneming is verschillend, waardoor iedere onderneming zijn eigen risico’s kent. In een adviesgesprek nemen we met u door welke verzekeringen voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn.

"Uw verzekering is meer dan een paar klikken op internet!"