Ronald de Bondt en Marco Spijker

Geen afstandelijke adviseurs, maar een jong en dynamisch team dat met u meedenkt. Klantgericht, deskundig, eerlijk, flexibel én tegen concurrerende tarieven.

Wie is De Bruijn Adviesgroep?

De Bruijn Adviesgroep (Meije Assurantiën) is sinds 1996 een allround assurantiekantoor. Wij werken samen met diverse verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers. Daarom kunt u altijd rekenen op gedegen en objectief financieel advies.

In onze dienstverlening werken wij samen met een groot aantal maatschappijen en geldverstrekkers. Voor meer informatie klik hier.

Hoe werken wij?

Als particulier of als ondernemer wilt u goed verzekerd zijn. Dat is meer dan begrijpelijk. Wij brengen samen met u de risico’s in kaart. Daarom vragen wij bij meerdere maatschappijen offertes op en kijken samen met u welke het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Tevens geven wij advies over het afsluiten van een hypotheek, financieringen en diverse andere bancaire dienstverlening. Dat kan bij ons op kantoor, maar ook bij u thuis wanneer het u uitkomt.

Wij nemen u veel administratieve rompslomp uit handen, zorgen voor een snelle afhandeling van een schade en houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Erkende adviseurs

U wilt er zeker van zijn dat uw tussenpersoon beschikt over alle kennis en volledig up-to-date is? Onze verzekeringsadviseurs zijn in het bezit van de vergunning van de AFM en voldoen aan de eisen van Wet op Financieel Toezicht. Onze adviseurs beschikken over het certificaat Erkend Financieel-, Hypotheek- en MKB-Adviseur. En door middel van jaarlijkse training en toetsing blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Logos efa eha ema

"Uw verzekering is meer dan een paar klikken op internet!"