Bel ons: 0348 - 69  13 00
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De toekomst van uw bedrijf: staat u aan het begin of komt u op een kantelpunt? Denkt u aan nieuwe investeringen, uw bedrijf reorganiseren of wilt u uw bedrijf (ver)kopen? En u wilt met een onafhankelijke partij even sparren over de mogelijkheden? Ik kan u adviseren.

Bedrijfsreorganisatie

Na het beoordelen van uw financiële gegevens kan het soms nodig zijn om uw bedrijf te reorganiseren. Samen met u gaan we het financieel rendement weer optimaliseren. We gaan opzoek naar mogelijkheden waardoor uw bedrijf nog beter gaat presteren.

Bedrijfsoverdracht

Uw wilt een bedrijf kopen of verkopen? Er zijn veel zaken die komen kijken bij deze veranderingen, zakelijk, maar ook privé. Tijdens zo’n aan- of verkoopproces ben ik een uw adviesorgaan. Ik begeleid, behartig uw belangen en geef financieel advies.

Bedrijfsfinanciering

U wilt investeren, want dat past nu goed bij de voortgang van uw bedrijf. Alleen u ziet door de bomen het bos niet meer. Welke partij moet u kiezen? Welke heeft de beste voorwaarden? Ik wil als onafhankelijk adviseur graag met u meekijken.

Directieadvisering

U moet een bedrijf draaiende houden, uw personeel aansturen en nadenken over uw marketing. Daarbij kan echt ondernemen en objectief nadenken over de toekomst van uw bedrijf er wel eens bij inschieten. Ik beoordeel de cijfers en trek daaruit mijn conclusies over de voortgang van u bedrijf. En dan kunnen we verder gaan denken. Ik denk rationeel mee, ik sta achter u als directie en ik geef suggesties en tips. 

"Neemt u de tijd om na te denken over de (financiële) toekomst van uw bedrijf?"